Vajina sanjska poroka na lokaciji Vila Vipolže

Se pripravljata na poroko in bi želela, da se zgodi na lokaciji Vila Vipolže? To bi lahko bila popolna lokacija za vajino sanjsko poroko. Lokacija Vila Vipolže v vseh pogledih ponuja izpolnitev želja mladoporočencev. Čarobno poročno prizorišče Brd, dežele opojnih trenutkov, ki so jih izklesali mednarodni vetrovi in domača zemlja. ima sijajen razgled, ob katerem bo povabljenim zastal dih. Vama pa ustvaril popoln poročni dan.

Če si želita bolj intimne poroke v krogu najbližjih in prijateljev, ali pa če sta za bolj ekstravagantno in temperamentno poroko z veliko gosti. Poročna lokacija Vila Vipolže vama ponuja prav to. Ta čudovita lokacija je lahko idealen prostor za romantične duše, očarane nad sončnimi zahodi. Pa tudi za pristne realiste, ki so zavezani zgolj ljubezni in znajo ceniti najlepše trenutke v dvoje.

Nepozabno poročno slavje je začetek življenja, v katerem je potrebno čuvati najmanj dvoje src. Za izpolnitev vajinih poročnih želja in za izvedbo zahtevnih priprav na poroko, lahko na lokaciji Vila Vipolže poskrbijo drugi. Za izpolnitev poročnih zaobljub in ohranjanje ljubezni pa bosta mladoporočenca skrbela sama.

Naj se vajina sanjska poroka zgodi na lokaciji Vila Vipolže, kjer je vsak trenutek pripravljen za pričetek vajine sanjske poročne zgodbe.

Poroka Vila Vipolže vajina čudovita poročna lokacija

  • Mediteranska poroka v objemu rodovitih sladkimi vinogradov,
  • Intimno poročno slavje.
  • Ekskluzivni vile z čarobno poročno zgodbo.

O naju

Kaj je zame poročna fotografija?

Je poroka res zgolj ganljiva izkušnja, ki se nas dotakne? Čustva, ki razplamtijo veselje med svati? Je Ljubezen, ki žari v dvojini? Poročna fotografija je zame pripovedovanje zgodbe. Je moja strast in način življenja. Je beleženje trenutkov naklonjenosti, ki ostajajo, in iskanje iskrivih pogledov med svati, ki se morda nikoli več ne srečajo. Poročna fotografija je posnetek ljubezni, ki priča o spoštovanju, o smehu in veselju, o zaljubljenosti in predanosti, pa tudi o solzah. O solzah sreče in ganjenosti. O tistih solzah, ki iskreno razumejo Ljubezen.

Zato je poročna fotografija moj vizualni zapis, ki zabeleži večnost. In še marsikaj drugega. Poroka je dogodek, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Je izkušnja, ki zaznamuje več kot le dve osebi. Poroka so čustva, ki gradijo naše odnose, jih spreminjajo in, neobhodno, tudi razklepajo.Prav zato so družina in prijatelji zelo pomembni v naših življenjih. In pomembna vez v pripovedovanju poročne zgodbe.

Vsaka poroka je unikatna. In posebna na svoj način. Vaš način. In vsaka poročna fotografija pripoveduje svojo zgodbo. Vašo zgodbo. Na moj način.

Preberite Več o Nama

Poročni fotograf Vila Vipolže

Ta stran je bila ustvarjena posebej za vaju in pare, ki načrtujejo svojo sanjsko poroko na prekrasni lokaciji Vila Vipolže. Dobrodošla, bodoča mladoporočenca! Če iščeta čarobno lokacijo za sklenitev vajinih poročnih zaobljub in še nimata izbranega poročnega fotografa, sta prišla na pravi naslov.

Sem Aleks Kus, mednarodno nagrajeni poročni fotograf, ki poročne zgodbe pripovedujem skozi objektiv s svojo ženo Ireno. Skupaj sestavljava dinamičen in usklajen tim, ki z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem zagotavljava profesionalnost in predvsem edinstvene poročne fotografije. Vaju zanima najin portfolio? Vzemita si nekaj časa in si oglejta poročne fotografije, ki jih pripovedujeva skozi najine oči.

Poročni fotograf ima velik privilegij, da je ob najlepših trenutkih mladoporočencev čisto blizu. Tako lahko dokumentira največ pristnih čustev in nepričakovanih pripetljajev, ki se zgodijo v hipu. Ko ni nihče drug pozoren. Najboljši poročni fotograf mora biti vsak trenutek v pripravljenosti, da ujame spontane trenutke in celotno poročno izkušnjo za vajin spomin. In je hkrati kot prijazen, neviden gost na poroki, ki beleži spomine. Poročni fotograf bo ustvaril nepozabne fotografije vajine ljubezni.