Nepozabna doživetja povsod po svetu

Ne glede na to, ali je vajina poroka na Blejskem jezeru, v Dubrovniku, BudimpeštiVienna, Toskani ali a Maroku, vedno sva pripravljena vkrcati se na letalo ali pa se zapeljati po Sloveniji, da bova ob vama na vajin dan. V bistvu vzameva to kot privilegij.


O naju

Kaj je zame poročna fotografija?

Je poroka res zgolj ganljiva izkušnja, ki se nas dotakne? Čustva, ki razplamtijo veselje med svati? Je Ljubezen, ki žari v dvojini? Poročna fotografija je zame pripovedovanje zgodbe. Je moja strast in način življenja. Je beleženje trenutkov naklonjenosti, ki ostajajo, in iskanje iskrivih pogledov med svati, ki se morda nikoli več ne srečajo. Poročna fotografija je posnetek ljubezni, ki priča o spoštovanju, o smehu in veselju, o zaljubljenosti in predanosti, pa tudi o solzah. O solzah sreče in ganjenosti. O tistih solzah, ki iskreno razumejo Ljubezen.

Zato je poročna fotografija moj vizualni zapis, ki zabeleži večnost. In še marsikaj drugega. Poroka je dogodek, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Je izkušnja, ki zaznamuje več kot le dve osebi. Poroka so čustva, ki gradijo naše odnose, jih spreminjajo in, neobhodno, tudi razklepajo.Prav zato so družina in prijatelji zelo pomembni v naših življenjih. In pomembna vez v pripovedovanju poročne zgodbe.

Vsaka poroka je unikatna. In posebna na svoj način. Vaš način. In vsaka poročna fotografija pripoveduje svojo zgodbo. Vašo zgodbo. Na moj način.

Preberite Več o Nama