slovenia destination wedding photographer

vaš mentor

Pozdravljeni, Aleks tukaj, destinacijski poročni fotograf iz države z ljubeznijo (»love«) sredi imena, Slovenije, Evrope. Z mojo ženo, mojo sorodno dušo! Sva harmoničen duet, ki potuje po vsem svetu in pripoveduje fantastične poročne zgodbe zaljubljenih ljudi.

Prijateljstvo naju veže že od mladih nog – kot otroka sva se igrala na lokalnem igrišču. Kasneje v življenju je ljubezen razširila najino razmerje in ustvarila še globlje vezi. Najina ljubezen je rodila dve čudoviti, zdaj najstniški hčerki.

Že več kot 18 let se ukvarjam s poročno fotografijo, pred tem pa sem deloval kot fotograf-reporter za različne revije, ter poslovne subjekte. Poročno fotografijo vidim kot pripovedovanje zgodb. To je moja strast in moj način življenja. Poročne fotografije so namenjene zajemanju trenutkov prave ljubezni med nevesto in ženinom, trenutkov, ki trajajo. Gre tudi za iskanje duhovitih pogledov med gosti, ki se po koncu poroke morda ne bodo več videli.

Mojo strast do dela, ki ga opravljava, potrjujejo mednarodne nagrade in priznanja, predvsem pa zadovoljne stranke, profesionalnost in ljubezen do fotografije v medsebojnem razumevanju in spoštovanju.

Večdnevna poročna praznovanja so najina neizmerna strast in izziv, ki ga z veseljem sprejmeva. Po drugi strani pa so majhne intimne poroke izziv, saj je vez med mladoporočencema, družino in prijatelji še bolj izrazita. Nenavadno je, da solze padejo tistim, ki resnično razumejo ljubezen, solze veselja in veselje v teh posebnih trenutkih.

Vabiva vas, da se z nami odpravite na čudovito pot ustvarjanja poročne fotografije, vizualne zapuščine, ki traja v večnost. In v še več!


Aleks & IrenaMnenja preteklih udeležencev delavnice poročne fotografije


Rezervirajte!


Ne zamudite te enkratne cenovne ugodnosti; Black Friday ponudba velja do 10. December 2023

cena; 350€

cena po 10.12.203 | 400€

Rezerviraj